Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 1. maaliskuuta 2023

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme, jotka koskevat tietosi keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle yksityisyydensuojaistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjaimella on iso kirjain, on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on oltava sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkönä vai monikkona.

Määritelmät

Tätä tietosuojakäytäntöä sovellettaessa:

  • Tili tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle pääsyksi Palvelumme tai sen osiin.
  • Yhtiö (johon viitataan tässä sopimuksessa nimellä "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") viittaa Rork Media Limitediin, 71-75, Shelton Street, Covent Garden, Lontoo, Englanti, WC2H 9JQ. GDPR:n kannalta Yritys on rekisterinpitäjä.
  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto on sijoittanut tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät yksityiskohdat sivustosi selaushistoriastasi sen monien käyttötapojen joukossa.
  • Maa viittaa: Yhdistyneeseen kuningaskuntaan
  • Data ControllerGDPR: ssä (General Data Protection Regulation) viittaa Yhtiöön oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.
  • Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, joka voi käyttää palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.
  • Eivät seuraa (DNT) on Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisten, erityisesti Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC) edistämä konsepti, jonka avulla Internet-teollisuus kehittää ja ottaa käyttöön mekanismin, jonka avulla internetin käyttäjät voivat valvoa verkkotoimintojensa seurantaa verkkosivustoilla. .
  • Facebook-fanisivu on Diver Magazine -niminen julkinen profiili, jonka yritys on erityisesti luonut Facebookin sosiaaliseen verkostoon ja joka on käytettävissä osoitteessa DIVER – suurin online-resurssi sukeltajille
  • Henkilötiedot on mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön. GDPR:n tarkoituksia varten henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, verkkotunnistetta tai yhtä tai useampaa fyysistä, fysiologista, geneettistä, henkistä, taloudellista, kulttuurista tai sosiaalista tekijää. identiteetti.
  • Palvelu viittaa verkkosivustoon.
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yhtiön puolesta. Se viittaa kolmansien osapuolten yrityksiin tai yksityishenkilöihin, joita yhtiö palvelee palvelun helpottamiseksi, palvelun tarjoamiseksi yrityksen puolesta, palveluun liittyvien palvelujen suorittamiseksi tai yrityksen avuksi palvelun käytön analysoinnissa. GDPR: ssä palveluntarjoajia pidetään tietojenkäsittelijöinä.
  • Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu viittaa mihin tahansa verkkosivustoon tai mihin tahansa sosiaalisen verkoston verkkosivustoon, jonka kautta käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin palvelun käyttämiseksi.
  • Käyttötiedot viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, joko palvelun käytöstä tai itse palveluinfrastruktuurista tuotettuihin tietoihin (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
  • Verkkosivu viittaa Diver Magazine -lehteen, joka on saatavilla osoitteesta Divernet
  • Voit tarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää Palvelua, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta tämä henkilö käyttää Palvelua tai käyttää sitä soveltuvin osin. GDPR:n (Yleinen tietosuoja-asetus) mukaan Sinua voidaan kutsua Rekisteröidyksi tai Käyttäjäksi, koska olet Palvelua käyttävä henkilö.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää Sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Pankkitilitiedot palvelun tuotteiden ja / tai palveluiden maksamiseksi
  • Käyttötiedot

Kun maksat tuotteesta ja / tai palvelusta pankkisiirrolla, saatamme pyytää sinua toimittamaan tietoja tämän tapahtuman helpottamiseksi ja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Tällaiset tiedot voivat sisältää rajoituksetta:

  • Syntymäaika
  • Passi tai kansallinen henkilökortti
  • Pankkikorttitili
  • Muita tietoja, jotka linkittävät sinut osoitteeseen

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollan osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuinen laite tunnisteita ja muita diagnostiikkatietoja.

Kun käytät palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili-Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Voimme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina kun vierailet Palvelumme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteen tai sen kautta.

Tiedot kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluista

Yritys sallii sinun luoda tilin ja kirjautua sisään palvelun käyttämistä varten seuraavien kolmansien osapuolten sosiaalisen median palveluiden kautta:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter

Jos päätät rekisteröityä kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta tai muuten myöntää meille pääsyn siihen, voimme kerätä henkilötietoja, jotka on jo liitetty kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelusi tiliin, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimintasi. tai tiliin liitetty yhteystietoluettelosi.

Sinulla voi myös olla mahdollisuus jakaa lisätietoja Yrityksen kanssa Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelusi tilin kautta. Jos päätät antaa tällaisia ​​tietoja ja henkilötietoja rekisteröinnin yhteydessä tai muuten, annat yritykselle luvan käyttää, jakaa ja tallentaa niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisella tavalla.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme Palvelumme toimintaa ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi. Käyttämämme tekniikat voivat sisältää:

  • Evästeet tai selainevästeet. Eväste on pieni laitteellesi sijoitettu tiedosto. Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et kuitenkaan välttämättä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia. Palvelumme saattaa käyttää evästeitä, ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se hylkää evästeet.
  • Flash-evästeet. Tietyt Palvelumme ominaisuudet saattavat käyttää paikallisia tallennettuja esineitä (tai Flash-evästeitä) tietojen keräämiseen ja tallentamiseen mieltymyksistäsi tai toiminnastasi Palvelumme. Flash-evästeitä ei hallinnoida samat selainasetukset kuin selainevästeissä. Lisätietoja Flash-evästeiden poistamisesta on kohdassa "Missä voin muuttaa paikallisten jaettujen objektien poistamisen tai poistamisen asetuksia?" saatavilla Adobe Flash Player
  • Web-majakat. Tietyt palvelumme osiot ja sähköpostit voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, joita kutsutaan verkkojäljitteiksi (joita kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea käyttäjiä, jotka ovat käyneet näillä sivuilla tai avannut sähköpostin ja muita siihen liittyviä verkkosivustotilastoja varten (esimerkiksi tietyn osan suosion tallentaminen sekä järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistaminen).

Evästeet voivat olla "Pysyviä" tai "Istunto". Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimesi. Voit oppia lisää evästeistä täältä: TermsFeed Generatorin evästeet.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat / välttämättömät evästeet Tyyppi: Istuntoevästeet Hallinnoija: Me Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavia palveluita ja sallia joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja me käytämme näitä evästeitä vain näiden palveluiden tarjoamiseen.
  • Evästeiden käytännöt / ilmoitusten hyväksymis evästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet Hallinnoija: Me Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.
  • Toiminnallisuus Evästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet Hallinnoija: Me Tarkoitus: Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden muistaa valintoja, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten muistaa kirjautumistietosi tai kieliasetuksesi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun joutumasta syöttämään valintasi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.
  • Seuranta- ja suorituskykyevästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet, joita hallinnoi: Kolmannet osapuolet Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivustolle suuntautuvasta liikenteestä ja siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäiseksi vierailijaksi. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot on yleensä linkitetty pseudonyymiin tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Saatamme myös käyttää näitä evästeitä uusien sivujen, ominaisuuksien tai verkkosivuston toimivuuden testaamiseen nähdäksemme, kuinka käyttäjämme reagoivat niihin.
  • Kohdistus- ja mainosevästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet Hallinnoi: Kolmannet osapuolet Tarkoitus: Nämä evästeet seuraavat selaustottumuksiasi, jotta voimme näyttää mainoksia, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua. Nämä evästeet käyttävät tietoja selaushistoriastasi ryhmitelläkseen sinut muiden käyttäjien kanssa, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita. Näiden tietojen perusteella ja meidän luvallamme kolmannen osapuolen mainostajat voivat asettaa evästeitä, jotta he voivat näyttää mainoksia, joiden uskomme olevan merkityksellisiä kiinnostuksesi kannalta, kun olet kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoista saat käymällä evästeiden käytännössä tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien palvelumme käytön seuraamiseen.
  • Tilisi hallinta: hallita rekisteröintisi Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, joita sinulla on rekisteröidynä käyttäjänä.
  • Sopimuksen toteuttamiseksi: ostamasi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden tai minkä tahansa muun kanssa palvelun kautta tehdyn sopimuksen, kehittämisen, noudattamisen ja sitoutumisen.
  • Yhteydenotto sinuun: Voit ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muulla vastaavalla sähköisen viestinnän muodolla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoitukset toiminnallisuuteen, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin liittyvistä päivityksistä tai informatiivisesta viestinnästä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, tarvittaessa tai kohtuullisella niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjota sinulle jossa on uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä olet jo ostanut tai kysynyt, ellet ole valinnut olla vastaanottamatta sellaista tietoa.
  • Pyyntöjen hallinta: Osallistua ja hallita meille esittämiäsi pyyntöjä.
  • Toimittamaan kohdennettua mainontaa sinulle: Voimme käyttää tietojasi kehittääksemme ja näyttääksemme sisältöä ja mainoksia (ja työskennellä kolmansien osapuolien toimittajien kanssa), jotka on räätälöity kiinnostuksesi kohteisiisi ja/tai sijaintiisi ja mitataksemme sen tehokkuutta.
  • Yrityssiirrot: Voimme käyttää tietojasi arvioimaan tai toteuttamaan sulautumista, luovuttamista, uudelleenjärjestelyjä, uudelleenjärjestelyjä, purkamisia tai joidenkin tai kaikkien omaisuutemme muuta myyntiä tai siirtoa joko jatkuvana toimintana tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa siirretyn omaisuuden joukossa ovat Palvelumme käyttäjiä koskevat hallussa olevat henkilötiedot.
  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja kokemuksesi arviointiin ja parantamiseen.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietojasi Palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä, näyttääksemme sinulle mainoksia Palvelumme tukemiseksi ja ylläpitämiseksi, mainostaaksemme sinulle kolmannen osapuolen verkkosivustoilla sen jälkeen, kun olet vieraillut palvelussamme, maksujen käsittelyä varten, ottaa sinuun yhteyttä.
  • Yrityssiirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Voimme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin vaadimme kyseisiä tytäryhtiöitä kunnioittamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöihin kuuluvat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai jotka ovat kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Voimme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotakseen sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai tarjouksia.
  • Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai muuten vuorovaikutuksessa julkisissa tiloissa muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot ja jakaa niitä julkisesti ulkopuolella. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, kolmannen osapuolen sosiaalisen mediapalvelun yhteystiedot saattavat nähdä nimesi, profiilisi, kuvat ja toiminnan kuvaus. Samoin muut käyttäjät voivat katsella kuvauksia toiminnastasi, olla yhteydessä sinuun ja katsella profiilisi.
  • Suostumuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavia lakeja), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

Yhtiö säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyyseja varten. Käyttödataa säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoihin.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneille, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait voivat poiketa omasta alueestasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun toimitat tällaisia ​​tietoja, edustavat suostumustasi siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos yritys osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Noudata laillista velvoitetta
  • Suojaa ja puolusta yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojaa laillista vastuuta vastaan

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Käyttämämme palveluntarjoajat voivat saada pääsyn henkilötietoihisi. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Analytics

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia seuraamaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

  • Google Analytics Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelumme käytön seuraamiseen ja valvontaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin. Voit kieltäytyä antamasta toimintaasi Palvelussa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Laajennus estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta Google Analyticsin kanssa tietoja käyntitoiminnasta. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on osoitteessa Googlen tietosuoja ja ehdot -sivu.
  • hirviön oivalluksia Heidän tietosuojakäytäntönsä on nähtävissä osoitteessa heidän verkkosivuillaan.

mainonta

Saatamme käyttää Palveluntarjoajia näyttääksemme sinulle mainoksia Palvelumme tukemiseksi ja ylläpitämiseksi.

  • Google AdSense ja DoubleClick -eväste Google kolmannen osapuolen toimittajana käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen Palvelussamme. Google käyttää DoubleClick-evästettä, jotta se ja sen kumppanit voivat näyttää mainoksia käyttäjillemme heidän vierailunsa perusteella palvelussamme tai muilla Internetin verkkosivustoilla. Voit kieltäytyä DoubleClick-evästeen käytöstä kiinnostuksiin perustuvaan mainontaan käymällä osoitteessa Google Ads -asetusten verkkosivu.
  • adbutler AdButler on Sparklit Networks Inc:n tarjoama mainospalvelu. Lisätietoja AdButlerista saat heidän vierailemalla Tietosuojakäytäntö.

Mediavine Programmatic Advertising (versio 1.1)

Verkkosivusto toimii Mediavinen kanssa hallinnoidakseen verkkosivustolla näkyvää kolmansien osapuolien kiinnostukseen perustuvaa mainontaa. Mediavine tarjoaa sisältöä ja mainoksia, kun vierailet Verkkosivustolla, mikä saattaa käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin lähettää tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi (johon viitataan tässä käytännössä "laitteeksi"), jotta verkkosivusto voi muistaa joitain tietoja selaustoiminnastasi verkkosivustolla.

Ensimmäisen osapuolen evästeet luodaan verkkosivustolla, jolla vierailet. Kolmannen osapuolen evästettä käytetään usein käyttäytymiseen liittyvässä mainonnassa ja analyysissä, ja sen luo muu verkkotunnus kuin vierailemasi verkkosivusto. Kolmannen osapuolen evästeet, tunnisteet, pikselit, majakat ja muut vastaavat tekniikat (yhdessä "Tunnisteet") voidaan sijoittaa verkkosivustolle seuraamaan vuorovaikutusta mainossisällön kanssa ja kohdistamaan ja optimoimaan mainonta. Jokaisella Internet-selaimella on toiminnot, jotta voit estää sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeet ja tyhjentää selaimesi välimuistin. Valikkorivin "help" -ominaisuus useimmissa selaimissa kertoo sinulle, kuinka lopettaa uusien evästeiden hyväksyminen, miten saada ilmoituksia uusista evästeistä, miten poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä ja kuinka tyhjentää selaimesi välimuisti. Lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä poistamisesta on tiedoissa osoitteessa Kaikki evästeistä.

Ilman evästeitä et ehkä voi hyödyntää kaikkia verkkosivuston sisältöä ja ominaisuuksia. Huomaa, että evästeiden hylkääminen ei tarkoita, että et enää näe mainoksia vieraillessasi sivustollamme. Jos kieltäydyt, näet edelleen henkilökohtaisia ​​mainoksia verkkosivustolla.

Verkkosivusto kerää seuraavat tiedot evästeen avulla näyttäessään räätälöityjä mainoksia:

  • IP-osoite
  • Käyttöjärjestelmän tyyppi
  • Käyttöjärjestelmän versio
  • Laitteen tyyppi
  • Sivuston kieli
  • Web-selaimen tyyppi
  • Sähköposti (tiivistetyssä muodossa)

Mediavine Partners (alla luetellut yritykset, joiden kanssa Mediavine jakaa tietoja) voivat myös käyttää näitä tietoja linkittääkseen muihin loppukäyttäjätietoihin, joita kumppani on itsenäisesti kerännyt tarjotakseen kohdistettuja mainoksia. Mediavine Partners voi myös kerätä erikseen tietoja loppukäyttäjistä muista lähteistä, kuten mainostunnuksista tai pikseleistä, ja linkittää nämä tiedot Mediavine-julkaisijoilta kerättyihin tietoihin tarjotakseen kiinnostukseen perustuvaa mainontaa verkkokokemuksessasi, mukaan lukien laitteet, selaimet ja sovellukset. . Nämä tiedot sisältävät käyttötiedot, evästetiedot, laitetiedot, tiedot käyttäjien ja mainosten ja verkkosivustojen välisestä vuorovaikutuksesta, maantieteelliset tiedot, liikennetiedot ja tiedot vierailijan viittauslähteestä tietylle verkkosivustolle. Mediavine Partners voi myös luoda yksilöllisiä tunnuksia luodakseen yleisösegmenttejä, joita käytetään kohdistetun mainonnan tarjoamiseen.

Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja vaihtoehdoistasi osallistua tai kieltäytyä tästä tiedonkeruusta, käy osoitteessa National Advertising Initiativen kieltäytymissivu. Voit myös käydä Digital Advertising Alliancen verkkosivusto ja Network Advertising Initiativen verkkosivusto oppia lisätietoja kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta. Voit ladata AppChoices-sovelluksen osoitteesta Digital Advertising Alliancen AppChoices-sovellus poista käytöstä mobiilisovellusten yhteydessä tai poista käytöstä mobiililaitteesi käyttöympäristön ohjaimilla.

Tarkempia tietoja Mediavine Partnersista, kunkin keräämästä tiedosta ja niiden tiedonkeruusta ja tietosuojakäytännöistä on osoitteessa Mediavine Partners.

Email Marketing

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeitä, markkinointi- tai markkinointimateriaaleja ja muuta tietoa, joka saattaa kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla tilaamispalkkiolinkkiä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa, tai ottamalla meihin yhteyttä.

Voimme käyttää sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajia hallita ja lähettää sinulle sähköpostia.

  • postirunoilija Heidän tietosuojakäytäntönsä on nähtävissä osoitteessa tietosuojasivu

Maksut

Voimme tarjota maksettuja tuotteita ja / tai palveluja Palvelussa. Tällöin voimme käyttää maksujen käsittelyyn kolmansien osapuolten palveluja (esim. Maksuprosessorit).

Emme tallenna tai kerää maksukorttisi tietoja. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmannen osapuolen maksunkäsittelijöille, joiden henkilötietojesi käyttöä ohjaa heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on sellaisten tuotemerkkien kuten Visa, Mastercard, American Express ja Discover yhteistyö. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Kun käytät Palveluamme tuotteen ja/tai palvelun maksamiseen pankkisiirrolla, voimme pyytää sinua antamaan tietoja tämän tapahtuman helpottamiseksi ja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

Yritys käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle sen jälkeen, kun olet käyttänyt palveluamme tai vieraillut. Me ja kolmannen osapuolen toimittajamme käytämme evästeitä ja ei-evästetekniikoita auttaaksemme meitä tunnistamaan laitteesi ja ymmärtämään, kuinka käytät palveluamme, jotta voimme parantaa palveluamme vastaamaan kiinnostuksen kohteitasi ja tarjota sinulle mainoksia, jotka todennäköisesti kiinnostavat enemmän sinulle.

Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti, jotta voimme:

  • Mittaa ja analysoi liikennettä ja selaustoimintaa palvelussamme
  • Näytä tuotteidemme ja/tai palveluidemme mainoksia sinulle kolmannen osapuolen verkkosivustoilla tai sovelluksissa
  • Mittaa ja analysoi mainoskampanjoidemme tehokkuutta

Jotkut näistä kolmannen osapuolen toimittajista voivat käyttää ei-evästetekniikoita, joihin evästeitä estävät selaimen asetukset eivät välttämättä vaikuta. Selaimesi ei ehkä salli sinun estää tällaisia ​​tekniikoita. Voit käyttää seuraavia kolmannen osapuolen työkaluja kieltäytyäksesi keräämästä ja käyttämästä tietoja kiinnostuksiin perustuvan mainonnan tarjoamiseen:

Voit kieltäytyä kaikesta personoidusta mainonnasta ottamalla käyttöön mobiililaitteesi tietosuojaominaisuudet, kuten Limit Ad Tracking (iOS) ja Opt Out of Ads Personalization (Android). Katso lisätietoja Mobiililaitteesi ohjejärjestelmästä.

Saatamme jakaa tietoja, kuten hajautettuja sähköpostiosoitteita (jos saatavilla) tai muita Palvelussamme kerättyjä online-tunnisteita, näiden kolmannen osapuolen toimittajien kanssa. Tämän ansiosta kolmannen osapuolen toimittajamme voivat tunnistaa ja toimittaa sinulle mainoksia eri laitteissa ja selaimissa. Lisätietoja näiden kolmannen osapuolen toimittajien käyttämistä teknologioista ja niiden laitteiden välisistä ominaisuuksista on alla lueteltujen kunkin toimittajan tietosuojakäytännössä.

Käyttämämme kolmannen osapuolen toimittajat ovat:

GDPR-tietosuoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle GDPR: n mukaisesti

Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavin ehdoin:

  • suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.
  • Sopimuksen täytäntöönpano: Henkilötietojen antaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi.
  • Lailliset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Tärkeät kiinnostuksen kohteet: Henkilötietojen käsittely on tarpeen sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.
  • Yleiset edut: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai yhtiölle kuuluvaa julkista valtaa käytettäessä.
  • Lailliset edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Joka tapauksessa yritys auttaa mielellään selventämään käsittelyyn sovellettavaa oikeusperustaa ja erityisesti sitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen vai sopimusvaatimus vai vaatimus sopimuksen tekemiseksi.

Oikeutesi GDPR: n nojalla

Yritys sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on tämän tietosuojakäytännön ja lain nojalla oikeus, jos olet EU:n alueella:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, jotka meillä on sinusta. Aina kun mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota yhteyttä meihin auttamaan sinua. Tämän ansiosta voit myös saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
  • Pyydä oikaisemaan henkilötietoja, joita meillä on sinusta. Sinulla on oikeus saada kaikki hallussamme olevat sinua koskevat puutteelliset tai epätarkat tiedot oikaistaan.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa, kun luotamme oikeutettuun etuun käsittelymme oikeudellisena perustana ja sinun erityisessä tilanteessasi on jotain, minkä vuoksi haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, kun meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuta suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

GDPR: n tietosuojaoikeuksien käyttäminen

Voit käyttää pääsy-, oikaisu-, peruutus- ja vastustusoikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, yritämme parhaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (EEA), ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA: ssa.

Facebook-fanisivu

Facebook-fanisivun rekisterinpitäjä

Yritys on Palvelun käytön aikana kerättyjen henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Operaattorina Facebook-fanisivu, Yhtiö ja Facebookin sosiaalisen verkoston ylläpitäjä ovat yhteisiä rekisterinpitäjiä.

Yhtiö on solminut Facebookin kanssa sopimuksia, joissa määritellään muun muassa Facebook-fanisivun käyttöehdot. Nämä termit perustuvat enimmäkseen Facebookin käyttöehdot

Käy Facebookin tietosuojakäytäntö lisätietoja siitä, miten Facebook hallinnoi henkilötietoja, tai ota yhteyttä Facebookiin verkossa tai postitse: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Yhdysvallat.

Facebook Insights

Käytämme Facebook Insights -toimintoa Facebook-fanisivun toiminnan yhteydessä ja GDPR: n perusteella anonymisoitujen tilastotietojen saamiseksi käyttäjistämme.

Tätä varten Facebook sijoittaa evästeen käyttäjän Facebook-fanisivullamme vierailevan käyttäjän laitteeseen. Jokainen eväste sisältää yksilöllisen tunnistekoodin ja pysyy aktiivisena kahden vuoden ajan, paitsi jos se poistetaan ennen tämän jakson loppua.

Facebook vastaanottaa, tallentaa ja käsittelee evästeeseen tallennetut tiedot, varsinkin kun käyttäjä vierailee Facebook-palveluissa, palveluissa, joita muut Facebook-fanisivun jäsenet tarjoavat, ja muiden Facebook-palveluja käyttävien yritysten palveluissa.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on osoitteessa Facebookin tietosuojakäytäntö.

"Älä seuraa" -käytäntö Kalifornian online -tietosuojalain (CalOPPA) edellyttämällä tavalla

Palvelumme ei vastaa Älä seuraa -signaaleihin.

Jotkin kolmansien osapuolten verkkosivustot kuitenkin pitävät kirjaa selaustoiminnastasi. Jos vierailet tällaisilla verkkosivustoilla, voit asettaa asetuksesi selaimessasi ilmoittamaan verkkosivustoille, että et halua seurata sinua. Voit ottaa DNT: n käyttöön tai poistaa sen käytöstä selaimesi asetusten tai asetusten sivulla.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 13-vuotiaita. Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ole hyvä ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen oikeusperustana tietojesi käsittelyssä ja maasi vaatii vanhemman suostumuksen, voimme pyytää vanhempasi suostumusta ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset tähän Privacy Policy

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvässä ilmoituksessa Palvelumme, ennen muutoksen voimaantuloa, ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "Viimeisin päivitys" -päivän.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä: